Για το Remixing Clothes


Η επιχείρηση στην Ελλάδα με την επωνυμία www.remixingclothes.gr – Μαυρουδής Μόσχος με έδρα τη Θεσσαλονίκη, στην οδό Γιαννιτσών 194, είναι υπεύθυνη για την διαχείριση όλου του περιεχομένου (φωτογραφίες,γραφικών,κείμενα,προϊόντα και του λογότυπου) της ιστοσελίδας www.remixingclothes.com και www.remixingclothes.gr.

Σύμφωνα με τις διατάξεις των νόμων περί προστασίας προσωπικών δεδομένων και πνευματικής ιδιοκτησίας (νόμοι 2121-1993,2472-1997 και 3471-2006)  η οποιαδήποτε χρήση ή αναδημοσίευση ολόκληρη ή μερική του περιεχομένου , χωρίς την γραπτή άδεια της εταιρίας απαγορεύεται και θεωρείται παράνομη. Για οποιαδήποτε νομική αυτοδικία υπεύθυνα είναι τα δικαστήρια Θεσσαλονίκης.

Αναφορικά με το αντικείμενο, η Remixing Clothes Second Hand είναι ένα από τα μεγαλύτερα ηλεκτρονικά καταστήματα για καινούρια και μεταχειρισμένη μόδα στην Ελλάδα. Προσφέρουμε υψηλής ποιότητας επώνυμα ρούχα.

Κάθε εβδομάδα προσθέτουμε νέα ρούχα στις συλλογές μας χωρισμένα στις εξής κύριες κατηγορίες - γυναίκες, άντρες, παιδιά και παπούτσια. Οι αγορές στην Remix Clothes είναι σαν παιχνίδι. Μην χάσετε τις απίστευτες αποκλειστικές προσφορές μας με επιπλέον εκπτώσεις, καθώς και τις ειδικές συλλογές μας.

Στις collection μας θα βρείτε γνωστά εμπορικά σήματα μόδας, μοντέρνες και διάσημες μάρκες, σε ένα αποδοτικό συνδυασμό από ποιότητα/τιμή.